ธารดาราจรัสแสง
complete/complete badge/Chinese episode/END.25 quality/Thai-Dub
ธารดาราจรัสแสง
.
   Now You're Watching: " Shining Just for You |ธารดาราจรัสแสง| 星河长明 " Ye Ling Shuang เป็นหญิงสาวที่สามารถล่วงรู้โศกนาฏกรรมและหายนะครั้งใหญ่ก่อนที่จะเกิดขึ้น แม้ว่าเธอจะมีจิตใจที่บริสุทธิ์ แต่ของขวัญของเธอได้กลายเป็นคำสาป – และเธอก็ถูกคนที่คิดว่าเธอนำโชคร้ายมาให้ มีเพียงเจ้าหญิงที่อายุน้อยและสวยงามเท่านั้นที่แสดงความใจดีของเธอ แต่องค์หญิงองค์เดียวกันกลับได้รับเลือกที่อันตรายถึงชีวิตโดยจักรพรรดิ Gao ผู้ขี้ขลาดตาขาวแห่งอาณาจักร Chao เธอต้องแต่งงานกับเขา - มิฉะนั้นจะต้องตาย เธอปฏิเสธที่จะยอมจำนนต่อเขาซึ่งทำให้เขามีข้อแก้ตัวที่จำเป็นในการโจมตีคนของเธอ

    เกิดความขัดแย้งขึ้น โดย Ye Ling Shuang ถูกจับเข้าคุก แต่ตอนนี้เธอสาบานว่าจะแก้แค้นจักรพรรดิ และใช้ความสามารถของเธอทำให้เธอได้รับอิสรภาพ และเลื่อนขั้น ในไม่ช้าเธอก็พบว่าเธอเข้าตาจักรพรรดิ แต่เขาไม่ใช่คนเดียวที่ต้องการเอาชนะใจเธอ: Wu Yu เจ้าชายผู้รอดชีวิตจากตระกูลที่ถูกจักรพรรดิกวาดล้าง แต่ก็รัก Ye Ling Shuang เช่นกัน แม้ว่าเขาจะพบว่ามันยากที่จะแสดงความรัก แต่เขาก็ลงมือปฏิบัติเมื่อเขาเห็นว่าจักรพรรดิตกหลุมรักผู้หญิงที่เขารัก ความรักจะทำให้จักรพรรดิผู้โหดร้ายเปลี่ยนวิถีทางของเขาหรือไม่? หรือ Ye Ling Shuang ถูกกำหนดให้เป็นคู่กับเทวทูต Wu Yu?

    Ye Ling Shuang is a young woman who can foresee great tragedies and disasters before they happen. Although she is pure of heart, her gift has become a curse – and she has been shunned by those who think she brings bad luck. Only a young and beautiful princess shows her kindness. But that same princess is given a deadly choice by the dastardly Emperor Gao of the Chao Kingdom. She must either marry him – or die. She refuses to give in to him, which gives him the excuse he needed to attack her people. A conflict breaks out, whereby Ye Ling Shuang is taken prisoner. But she has now vowed to take revenge on the Emperor. And, using her talents, she wins freedom – and then promotion. Soon, she finds she has caught the Emperor’s eye. But he is not the only one who wants to win her heart: Wu Yu, a surviving prince of a clan that was all but wiped out by the Emperor, also loves Ye Ling Shuang. Although he finds it hard to express his love, he springs into action when he sees that the Emperor has fallen for the woman he loves. Will love cause the cruel Emperor to change his ways? Or is Ye Ling Shuang destined to be with the angelic Wu Yu?

   
ธารดาราจรัสแสง